Wie is Tom?

Samenwerken met red.deer betekent in eerste instantie samenwerken met mij, Tom Van Acker. Sales zit in mijn DNA en dit heb ik intussen al 25 jaar in de praktijk mogen brengen bij diverse bedrijven, zowel in kleine als in grote KMO’s.

Ik word gedreven door passie te leggen in alles wat ik doe en door mijn enthousiasme. Zo hoop ik ook jou te kunnen inspireren.

Ik ben een 48-jarige enthousiasteling met 25 jaar ervaring in diverse sales functies. Hoewel mijn verkoopfuncties meestal op Belgische bodem werden uitgevoerd heb ik in de loop van mijn carrière ook heel wat internationale commerciële afspraken mogen uitvoeren, wat uiteindelijk steeds een extra dimensie geeft en je wereld verruimt.

Als Bachelor in Bedrijfsmanagement/marketing ben ik een praktisch ingestelde hands-on persoon met veel interesse in mensen en wat hen drijft. Daarom ben ik ook een enorme fan van het DISC model en geloof ik sterk in het feit dat mensenkennis nog belangrijker is dan productkennis.

Desalniettemin ben ik altijd in sectoren actief geweest waar technologie centraal staat. Communicatietechnologie ligt me nauw aan het hart omdat ik nu eenmaal een believer ben dat communiceren een belangrijke basisbehoefte is van elke mens. Je zal dus merken in onderstaande CV dat ICT technologie, zorgtechnologie, videotechnologie, telefonie, internet,…steeds een rode draad door mijn carrière getrokken heeft.

Enkele Referenties

Al sinds 1945 is Erard een onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Een familiebedrijf met passie voor verzekeringen en vooral voor hun klanten, waar ze elke dag voor door het vuur gaan. Desondanks hun enorm kennis en ervaring in verzekeringen deed Erard een beroep op red.deer als inspirator om echte commerciële passie in hun team te brengen. Een dynamisch team bestaand uit een mix van zeer ervaren mensen maar ook zeer jonge mensen die snakken naar sales coaching. Wij mochten voor Erard een prachtige opdracht uitvoeren waarbij we instaan voor trainingen, persoonlijke coaching van elk teammember, alsook het opzetten van een commercieel plan, targets en het introduceren van professionele salesmeetings.

Hanssens, Beyond telecom is een snel groeiend KMO die unieke oplossingen biedt aan TrendsTOP30000 bedrijven op vlak van telefonie, videoconferencing, teams, call centers,….Bijna 30 jaar biedt Hanssens hun klanten een topservice, efficiënte communicatiesystemen en vooral duidelijke passie voor hun vak. Om de snelle groei te trekken en te blijven ondersteunen doen zij beroep op red.deer als captain. Wij nemen de functie waar als sales manager waar we focus leggen op structuur brengen in het sales & marketing team, de leiding en coaching van dit team met veel passie op ons nemen en vooral ook de steeds groeiende resultaten bewaken. En dit met alle bijhorende uitdagingen. Daarnaast zijn we als red.deer ook actief als hunter in key account management dossiers en gaan we dagelijks actief op zoek naar nieuwe projecten.

Netwerk Architecten Vlaanderen is een netwerkorganisatie voor architecten met bijna 3.000 aangesloten kantoren. Zij vertegenwoordigen samen meer dan 5.500 leden. Daarmee is NAV de meest representatieve organisatie voor architecten in Vlaanderen, Brussel en België. Het NAV vertrouwde op red.deer voor een aantal hands-on inspriratiemomenten. Een diverse groep van medewerkers, die niet per se sales-mensen zijn, hadden nood aan inspiratie rond commercieel aanpakken van partnership met commerciële bedrijven, en dit zonder hardselling en het neutrale karakter van de organisatie te verliezen. De training momenten verliepen alles via video-calls en zonder enige fysieke meeting. Enerzijds door Corona, maar ook anderzijds omdat opleidingen via video-calls echt wel kunnen een sterke impact hebben terwijl de deelnemers van over het hele land kunnen meevolgen.

Ook DX-Solutions uit Harelbeke kiest voor red.deer om hun commerciële groei te helpen ondersteunen door hands-on field coaching en training op maat.
 
DX-Solutions is een groeiend bedrijf, gelauwerd als KMO v/h jaar, verschillende Deloitte Fast 50 en hun Trends gazellen titels. DX-Solutions is de specialist in digitale transformatie om bedrijven sneller en efficiënter te helpen werken. We onderscheiden ons door de‘Think, build and Maintain-methode’ toe te passen. Deze methode werpt zijn vruchten af daar hierin de combinatie van strategische bedrijfsdoelstellingen gecombineerd worden met technologische mogelijkheden. Dit resulteert in op maat gemaakte software of een volledig gekoppelde softwareomgeving waardoor onze klanten in kosten kunnen besparen, de workload die afneemt, tijd besparen en noem maar op. Meer tijd om te innoveren dus!
 
“Waar het voor anderen te complex wordt, komt DX-Solutions op de proppen!”

Hict is een Belgische onderneming opgericht in 2004, met als hoofddoel het verstrekken van vergaande expertise voor de zorgsector in de vorm van een innovatief consultancy concept. Sinds de oprichting daagt Hict continu de zorgsector uit via een model waarin de noden van de markt in constante interactie staan met de visie van Hict’s multidisciplinair team.

Ingenium Group is het huis van lifecycle- en energy efficiency ingenieurs die duurzame en energie efficiënte concepten verkennen, ontwikkelen en optimaliseren voor de gebouwen van morgen. We bestaat uit drie afzonderlijke maar toch complementaire divisies: Ingenium, Industrium en Hoptimize.

We believe that teams are more productive when they have fun in their jobs. We make sure every IT engineer, developer, tester, project manager … in short: everyone involved, has a role in the delivery of the project that they feel good in. We know from experience that keeping people motivated is the #1 success factor of a project

Sekura Beveiliging is in 2013 opgericht door Joel Clybouw die zelf al ruim meer dan 10 jaar in de beveiliging werkzaam is.
Ons team bestaat uit gecertificeerde beveiligers die gespecialiseerd zijn in het beveiligen.

Electro Dhondt werd in 2007 opgericht door Koen Dhondt na jaren praktijkervaring op het gebied van elektriciteitswerken in woningbouw, industrie, winkels, zorgcentra en horeca. Electro Dhondt staat garant voor een kwalitatieve, betrouwbare installatie geplaatst door een vakman. Electro Dhondt werkt volgens de wensen van de klant binnen een afgesproken planning en budget en is gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en verlichting.

%d bloggers liken dit: